Yhteistyökumppanit

Pääyhteistyökumppanit

Mercuri Urval on alansa johtava ylimmän johdon, esimiesten ja asiantuntijoiden suorahakuun, rekrytointiin ja johtamisen kehittämiseen erikoistunut yritys. Mercuri Urvalilla on yli 50 vuoden kokemus asiantuntijoiden ja työnantajien yhdistämisestä – kaikilla toimialoilla ympäri maailman.

Asiantuntijapalveluihimme kuuluvat muun muassa suorahaku, rekrytointi ja valinnat, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstön kehitysprojektit, outplacement ja coaching.

Organisaatiorakenteemme ja prosessimme varmistavat, että voimme yhdistää kansainvälisen ulottuvuuden ja paikallisen asiantuntemuksen työssämme.

Me olemme siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat!

Avainsanat:

suorahaku, rekrytointi, soveltuvuusarviointi, johtamisen kehittäminen, coaching

Kilatia Oy on valtakunnallinen turvallisuuskoulutuksia ja -palveluita tuottava yritys Suomessa. Tarjoamme kattavan valikoiman palveluita turvallisuuskoulutuksista, -suunnitteluista aina turvallisuustuotteiden myyntiin markkinajohtajan varmuudella.

Keskeisimpiä palveluitamme ovat alkusammutuskoulutukset, evakuointiharjoitukset, hätäensiapu-, ea-koulutukset, uhkatilannekoulutukset ja tulityökorttikoulutukset. Tarjoamme myös sammutinhuoltopalveluita, pelastussuunnitelmia, myymme käsisammuttimia, palovaroittimia, häkävaroittimia ja sammutuspeitteitä.

Ota siis yhteyttä tehdäksesi kodistasi, mökistäsi, yrityksestäsi tai liiketilastasi turvallisempi!

Yhteistyökumppanit

OP Vakka-Auranmaa on alueensa osaava, täyden palvelun pankki, jonka toiminnassa korostuu ihmisläheisyys. Palvelemme kattavien mobiili- ja verkkopalveluiden lisäksi toimialueemme seitsemässä konttorissa Aurassa, Marttilassa, Mynämäessä, Nousiaisissa, Paattisilla, Pöytyällä sekä Tarvasjoella.
Olemme vahvasti toimialueemme kehittämiseen sitoutunut pankki. Haluamme tarjota parhaan asiakaskokemuksen sekä paikallisesti että digitaalisesti ja olla omistaja-asiakkaidemme luotettava talouden kumppani joustavasti eri elämäntilanteissa.
Tarjoamme henkilöasiakkaille kattavat palvelut päivittäisiin pankkiasioihin ja lainoihin, säästämiseen ja sijoittamiseen sekä lainopillisiin palveluihin. Yritysasiakkaille sekä maa- ja metsätalousasiakkaille tarjoamme kaikki yrityksen ja yrittäjän pankkipalvelut, rahoituksen, maksuliike- ja kassanhallintapalvelut sekä sijoituspalvelut. Kattomme alta löytyy myös asiantuntevat OP Kodin välittäjäpalvelut. Lisäksi Pohjola Vakuutuksen edustajat tarjoavat vakuutuspalvelut koko toimialueellamme asiakkaidemme arjen turvaamiseksi.
Paikallisena pankkina olemme lähellä sinua kaikissa elämäsi tilanteissa. Haluamme kohdata sinut missä ja milloin sinulle sopii – konttoreissamme, mobiilissa, verkossa tai puhelimessa.

https://www.op.fi/vakka-auranmaa

Rakennustyöt Pulkkinen Oy on kotimainen rakennusalan asiantuntija, joka tarjoaa korkealuokkaisia remontoinnin ja rakentamisen palveluita kotitalouksille, taloyhtiöille, yrityksille ja julkiselle sektorille Turun seudulla.
Olemme erikoistuneet julkisten tilojen, kuten koulujen ja virastorakennusten sisäilmaremontointiin. Toteutamme lisäksi kaikki kodin remontit kylpyhuoneremonteista koko asunnon kattaviin huoneistoremontteihin avaimet käteen -periaatteella. Meiltä saat myös kattavat uudisrakentamisen palvelut.

https://www.rakennustyotpulkkinen.fi/

Suomen Korjaamolaite tarjoaa laadukasta ja ammattitaitoista
korjaamolaitehuoltoa, asennusta ja korjausta.
Päätoimialueena on Länsi-Suomi. Asiakkaisiimme
kuuluvat mm. katsastuskonttorit ja autokorjaamot.

www.suomenkorjaamolaite.fi

Saneeraus Joutsimies palvelee asiakkaitaan koko Varsinais-Suomen alueella. Toimenkuvaamme kuuluu kaikki kodin sisäremontit, sekä uudisrakentaminen. Työssämme panostamme aina laatuun, asiakaspalveluun ja siistiin lopputulokseen.

https://saneerausjoutsimies.fi/

Medialiiga on kotimainen vuonna 2012 perustettu digitaaliseen ulkomainontaan keskittynyt yritys. Olemme Turusta lähtöisin ja ylpeitä siitä, mutta nykyään mediataulujen verkostomme yltää ympäri Suomen Helsingistä Ivaloon. Palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti aina mainonnan suunnittelusta toteutukseen asti. Hallinnoimme kanavien sisältöä palveluna, sekä tuotamme asiakkaillemme kustannustehokkaasti katseet keräävää sisältöä.

Mainostaulut tuovat todellista näkyvyyttä mainoskampanjallesi.

Digitaalisella ulkomainonnalla tavoitat asiakkaasi tehokkaasti. Toteutamme kampanjasi kohdennetusti ja ajastettuna haluamallesi ajanjaksolle. Digitaalisuutensa ansiosta mainostaulut ovat myös tarvittaessa helposti päivitettävissä ja missiomme onkin tarjota joustavaa palvelua. Tarjoamme digitaalisia ulkomainostauluratkaisuja asiakkaan toiveiden mukaan räätälöitynä sekä laadukkaasti toteutettuna.

https://medialiiga.fi/

Adworks Oy toteuttaa mainosteippaukset, erilaiset tarrat, autoteippaukset yliteippauksista logoteippauksiin, veneteippaukset, mainoskyltit, valomainokset ja messumateriaalit, rollupit, banderollit, beach flagit ja jopa kokonaiset messuosastot sekä aurinko- ja murtosuojakalvotukset.

Lisäksi tuotteet koronan torjuntaan: pisarasuojat, antibakteerikalvot ja turvavälitarrat.

Olemme valmiina ratkaisemaan haastavatkin projektit. Adworks on valtuutettu 3M myynti- ja asennusliike.

Adworks Oy tarjoaa kokonaisvaltaisen teippauspalvelun: suunnittelun, toteutuksen ja tarvittaessa myös asennuksen. Laajan yhteistyöverkoston avulla palvelemme asiakkaitamme kaikkialla Suomessa. Olemme toteuttaneet tuhansia erilaisia työkohteita ja tunnemme parhaat työmenetelmät, materiaalit ja niiden ominaisuudet.

Ratkaisuillamme saat yrityksellesi näkyvyyttä kaikkialla, missä toimit ja liikut. Ymmärrämme asiakkaamme tarpeet ja vastaamme niihin yhdistämällä graafisen alan palvelut ja laadukkaat tuotteet.

https://youtu.be/Dey9ABYSO-U

https://youtu.be/h0zboCaDZYI

Turku Business Region – Suomen dynaamisin yritys- ja innovaatioalue – toivottaa nuorkauppakamarilaiset tervetulleeksi Turkuun! Seudulla ollaan erityisen ylpeitä monialaisuudesta, rohkeudesta ja poikkeuksellisen vahvasta elinkeinotoimijoiden yhteishengestä, joka tarjoaa yritys- ja innovaatiotoiminnalle vahvat lähtökohdat. Suomen parhaat yrityspalvelut tarjoaa ja koordinoi seudun kehitysyhtiö Turku Science Park Oy.

www.turkubusinessregion.com

Visma Legal on luotettu lakialan ammattilainen, joka palvelee sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä. Turun KOP-kolmiossa toimivan lakitoimiston palveluksessa on noin 15 lakiasiantuntijaa. Visma Legal on osa kasvavaa pohjoismaista Visma-konsernia.

https://vismalegal.fi/